Superpesis leireili toista kertaa

Virkiän Superpesisjoukkue kokoontui menneenä viikonloppuna toistamiseen yhteen ja treenejä jatkettiin siitä, mihin viimeksi jäätiin. Viikonlopun aikana ehdittiin hikoilla viidessä lajitreenissä sekä keskustella pelaamisesta palavereissa, hauskaa pelaajiin liittyvää visaa unohtamatta.

Perjantai-illan ratoksi heiteltiin kuntopalloja sekä lajiosuudessa kiinnitettiin huomiota lyöntitekniikoihin ja jokainen pelaaja pääsi purkamaan itselleen sopivaa vaihtotilannetta.

Lauantain kahden harjoituksen painotus oli selkeästi enemmän pelitilanteissa. Pelaajat pääsivät mittaamaan kisakuntoaan merkin, ulkokentän ja etenijän kanssa ja jo näin marraskuussa nähtiin upeita lyöntisuorituksia sekä nopeita hoksottimia mailan varressa. Myös räpylätoistoja mahtui lauantain reiluun neljä tuntia kestävään treenisettiin kohtuullisesti.

Sunnuntaiaamuna väsymys karistettiin pois alkujalkapallon merkeissä. Aamun harjoituksessa jatkettiin pelailua, mutta tällä kertaa haasteena oli purkaa kakkostilanne ja jokaisesta onnistuneesta kärkilyönnistä kerättiin pisteitä omalle joukkueelle. Jos lauantaina nähtiin hienoa sisäpeliä, niin sunnuntaina se vasta upeaa olikin. Joukkueet keräsivät hienosti kärkilyöntejä ja nähtiin tässä pelissä useampi läpilyöntikin.

Kaisa Peräaho kommentoi onnistunutta leiriviikonloppua seuraavasti: ”Oli hienoo päästä pesisleirille joukkuekamujen kans temmeltämään. Viikonloppu sisälsi sisäpelipainoitteisia harjotuksia monta ja pääsi tosissaan haastamaan itteään epämukavuusalueella ja pelillisyyden kautta. Töitä tehtiin kovasti, mutta hauskaakin oli ja nyt on mailataitoja kasvatettu taas pala eteenpäin.”

Superpesis leireilee seuraavan kerran heti joulukuun alussa!

Kuva: Jenna Varjanto

Ota yhteyttä!