Superpesiksen minileiri takana

Virkiä vietti viimeisen treenileirin ennen ensi viikonlopun Talvisuperpesiksen avaustaan. Leirillä liikuttiinkin vahvasti pelillisten harjoitusten parissa ja päästiin hiomaan taas merkkipeliäkin.

Perjantain palaverissa keskusteltiin mm. sisäpelin yksityiskohdista sekä etenemisestä. Illan lajitreenissä päästiin pelaamaan merkin kanssa ja harjoittelemaan samalla etenemistä. Harjoitus oli nopeatempoinen, joten hoksottimia kysyttiin kaikilta. Lopuksi treeniin saatiin olla tyytyväisiä ja jatkaa hyvillä mielin seuraavan päivän harjoituksiin.

Aamulla kokoonnuttiin maila- ja tutkatestien pariin. Kukin pelaaja pääsi vuorollaan lyömään tutkaan ja samaan aikaan pyöri muita sisäpelirasteja ympäri salia.

Iltapäivän harjoituksissa päästiin suuren junioriyleisön silmien alla jokaisen pelitilanteen kimppuun. Purettiin 0-tilannetta, ratkottiin 1- ja 2-tilanteita sekä lyötiin juoksuja takatilanteesta. Harjoitus oli erittäin laadukas ja hieno lopetus tälle leirille.

Virkiän omat juniorit olivat tulleet seuraamaan naisten harjoituksia ja harjoituksen päätyttyä päästiinkin omien kummijoukkueiden kanssa juttusille. Myös pelit ja leikit raikuivat ympäri hallia.

Camilla Höglund kommentoi leiriä seuraavasti:

”Talvisuperi lähestyy kovaa vauhtia ja sen myötä treenit on muuttunut entistä enemmän pelinomasiksi. Vaikka tempoa nostettiin taas niin se ei paljoa päätä kylmännyt, ja etenkin sisäpelissä nähtiin hienoja suorituksia laajalla rintamalla. Luottavaisin ja innokkain mielin lähdetään kohti ensi viikolla alkavaa hallikautta. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle Patruunaan katsomaan ja kannustamaan! Leirin kruunasi tapaaminen omien kummijoukkueiden kanssa, jossa päästiin tutustumaan ja touhuamaan yhdessä leikkien/pelien merkeissä! <3”

Talvisuper starttaa Virkiän osalta viikon päästä 27.1., kun Hyvinkään Tahko saapuu Lapualle.

Ota yhteyttä!