Superpesiksen kolmas leiri menestyksekäs

Superin naiset leireilivät kolmannen kerran menneenä viikonloppuna. Viikonloppu oli alusta loppuun todella laadukas ja jälleen päästiin pelin ja kilpailun makuun.

Perjantai-ilta aloitettiin perinteisesti yhteisellä palaverilla, jossa paneuduttiin tällä kertaa pelikäsitykseen ja sen hiomiseen. Itse harjoituksessa päästiin ulkopelin kautta heti treenaamaan palaverissa opittua. Pitkän työ- ja opiskelupäivän sekä monen pelaajan matkustamisenkin jälkeen nähtiin todella vahvaa suorittamista jokaiselta pelaajalta ja perjantain treenin jälkeen saikin iloisella mielellä suunnata nukkumaan.

Lauantai aloitettiin kukonlaulun aikaan pienryhmissä. Ensimmäisessä ryhmässä etukenttäpelaajat pääsivät harjoittelemaan yhteispeliä sekä lyöjää vastaan pelaamista. Jälkimmäisessä ryhmässä sen sijaan olivat linjapelaajat sekä kopparit tulessa. Molempien harjoitusten taso oli jälleen todella korkealla ja valmennuskin oli tyytyväinen näkemäänsä. Aamutreenit päätettiin yhteiseen ruokailuun.

Lauantai-illan lajitreenissä oli tarjolla sisäpelikisailua. Pelaajat jaettiin pieniin ryhmiin ja tarkoituksena oli kerätä omalle joukkueelle pisteitä kovista lyönneistä, näpeistä sekä varsilyönneistä. Pelin päättyessä koettiin myös tunteiden (hyvälaatuista) kuumenemista, kun voittajasta koettiin epäselvyyttä. Kokonaisuudessaan lauantai tarjosi upeita suorituksia!

Sunnuntaiaamuna kokoonnuttiin viimeisen kerran Patruunaan ja luvassa oli tietenkin pelipäivä. Alkufutiksesta lähtien huomattiin, että kilpailuvietti oli korkealla. Pelaajat jaettiin kahteen joukkueeseen, jotka purkivat vuorotellen 1-tilannetta, 2-tilannetta sekä lopuksi pelattiin vielä kotiutuslyöntikilpailu. Dramaattisten käänteiden sävyttämä ottelu aiheutti voittajille upean euforian, mutta tappion kärsinyt joukkue joutui syömään karvasta kalkkia.

Joukkueen lukkari Anni Heikkilä summaa viikonlopun hienosti yhteen:

”Vuoden viimenen lajileiri sisälsi 4 lajireeniä ja palaveeraamista. Reeneissä oli tietenkin kaikenlaisia kisailuja, joista tärkeimpänä mainittakoot, että alkufutikset kääntyi tänä viikonloppuna Vanhoille! Sunnuntaina meidän reeni oli pelireeni, jossa kisailtiin omia joukkuelaisia vastaan. Siitä ei tuloksesta mainittavaa. Monta laadukasta harjotusta, intoa, kilpailuhenkeä ja onnistumisia piti tämä leiri sisällään! Oikein hyvä mieli jäi taas yhden Lapualla vietetyn viikonlopun jälkeen😊 ps. Kiitos e-tytöille, kun myitte leivoksia S-marketin edustalla. Kyllä maistui porkkanakakku illalla Hovissa kovan reenipäivän jälkeen😋”

Virkiä jatkaa viikkotreenaamista, mutta seuraavan kerran koko porukalla päästään lajin pariin ensi vuoden puolella!

Ota yhteyttä!