Loppiaisen kaksipäiväinen leiri vietetty

Superpesisnaiset palasivat uuden vuoden puolella harjoittelemaan yhdessä ensimmäistä kertaa loppiaisen alla. Pelaajat ovat harjoitelleet itsenäisesti joulun molemmin puolin enemmän fysiikkapainotteisesti.

Leiri alkoi torstaina yhteisellä palaverilla, jossa pureuduttiin enimmäkseen ulkopelaamiseen. Palaverin jälkeen siirryttiin Patruuna-areenaan leirin ensimmäiseen harjoitukseen. Ulkopelaamista sekä pelaajien yhteispeliä hiottiin jälleen ja treenattiin myös palaverissa läpikäytyjä asioita. Lopuksi kukin pelaaja sai vielä harjoitella omaa sisäpelirooliaan.

Lauantaina kokoonnuttiin aamulla ja jatkettiin ulkopelin kehittämistä. Harjoitus sisälsi paljon aivotyötä sekä jälleen yhteispelin kehittämistä. Tämän jälkeen siirryttiin ruokailemaan yhdessä. Päivän toinen harjoitus koski merkki- ja kaaripeliä. Teemasta saatiin hyvää keskustelua aikaan ja tätä päästiinkin kokeilemaan käytännössä heti perään, kun lukkari asettui paikoilleen ja kaari sai harjoitella merkkiä ja väärien huutamista. Illalla pidettiin vielä viimeinen lajiharjoitus, jossa tuttuun tapaan päästiin pelaamaan. Joukkue jaettiin kolmeen tiimiin, jotka pääsivät mittelemään siitä, kuka onnistuu rakentamaan tilanteita ja lyömään juoksuja. Ulkopeli oli todella hyvää, mikä aiheuttikin välillä sisäpelijoukkueille harmaita hiuksia. Fiilis ja kilpailuvietti olivat tietenkin taas kohdillaan.

Yksi Virkiän uusista tulokkaista, Tiia Jokela, kommentoi leiriä seuraavasti:

”Tehtiin kovalla intensiteetillä leirillä pelillisiä juttuja ja päästiin pelillisesti eteen päin. Vaikka treeneissä tuli paljon sykkimistä niin koen, että kaikilla kuitenkin jalka kulki ja pää jaksoi mukana. Kentällä puheen määrä kasvaa koko ajan ja vieruskaverien liikkeet alkavat tulla jo tutuiksi. Tästä on hyvä jatkaa.”

Virkiän Superpesisnaiset treenaavat seuraavan kerran yhdessä parin viikon päästä.

Ota yhteyttä!