F-tytöt 2015: Mitä kuuluu?

Junioripäällikkö pääsi tällä kertaa vierailemaan iloisen tonttuporukan luona, kun F15-tytöt viettivät joulukuun puolivälissä pikkujoulutreenejä. Treeneissä oli tällä kertaa tarjolla erilaisia jouluun liittyviä leikkejä ja pientä kisailuakin. Treenit kruunasi lopuksi jaetut pikkujoululahjat sekä yhteinen herkkuhetki.

Virkiän 2015-syntyneet tytöt nousivat täksi kaudeksi G-tytöistä F-tytöiksi. Joukkue kertoo yhteen ääneen, että harjoitukset ovat lähteneet hienosti käyntiin ja hauskaa on ollut. Valmentajat ovat keksineet monipuolisia, kehittäviä ja hauskoja harjoituksia. Työt paljastavat, että kivointa treeneissä on lyöminen ja ikuisuuspallon pelaaminen. Myös kesän pelejä sekä leirejä Raumalla ja Laihialla odotetaan innolla. Sitä ennen on tytöillä kuitenkin joulu mielessä.

Tytöiltä kysyttiin siksi myös tietenkin joululahjatoiveita. Vastaukseksi saatiin pitkä lista, joka sisälsi mm. Airpodit, koira- ja pupulelun, Squishmallow-pehmon, tabletin, ratsastusvaatteita sekä mikroskoopin.

Tytöt haluavat lähettää terveisiä perheilleen, sukulaisille sekä Superin naisille!

Joukkueessa on monta pelaajaa, joilla on jo kuudes pesisvuosi menossa. Aluksia vauhtia on haettu muutama vuosi pesisliikkarista ja sen jälkeen siirrytty tuttujen vetäjien mukana joukkuetoimintaan. Joukkueeseen on myös liittynyt matkan varrella monia uusia pelaajia, viimeisimmät ovat tulleet mukaan joukkueen toimintaan tälle kaudelle viime kesän pesiskoulun kautta.

Tyttöjen napostellessa herkkuja, haastatteluun pääsi yksi joukkueen vetäjistä, Johanna Haapa-aho. Johannalla on valmennuskokemusta myös vanhemmista junioreista. Mukana F15-joukkueessa on 16 tyttöä ja Johannan mukaan valmentamisen suola on rakkaus lajia kohtaan. Joukkue on tärkeä yhteisö sekä pelaajille että vetäjille. Hän haluaa lisäksi tarjota tytöille mahdollisuuden harrastaa ja liikkua. ”Lasten ilo antaa paljon”, Johanna kommentoi. Tänä vuonna työn alla on mm. pallon ottaminen ilmasta kiinni sekä askelten ottaminen lyöntiin mukaan. Joskus myös tyttöjen vanhemmat tulevat ahkerasti avuksi treeneihin, jos se on tarpeen.

F-tyttöjen pirteää toimintaa voit seurata Instagramissa @virkiapesist15.

Joukkueessa pelaavat:


Enni Haapa-aho
Nella Hahka
Sanni Hautamäki
Sylvi Heimovirta
Ann-Sofia Hämäläinen
Hilla Isoluoma
Minka Malmi
Sara Lammi
Julia Liinamaa
Elli Niskanen
Kaisla Pitkäaho
Sofia Salonpää
Lotta Sipilä
Nenna Viinamäki
Lempi Viitanen
Hilla Yliselä

Valmennus
Johanna Haapa-aho
Sanna Lammi

Ota yhteyttä!