𝐂𝐚𝐦𝐢𝐥𝐥𝐚 𝐣𝐚 𝐂𝐡𝐚𝐫𝐥𝐨𝐭𝐭𝐚 𝐇ö𝐠𝐥𝐮𝐧𝐝 𝐬𝐢𝐢𝐫𝐭𝐲𝐯ä𝐭 𝐋𝐚𝐩𝐮𝐚𝐧 𝐕𝐢𝐫𝐤𝐢ää𝐧!

Lapuan Virkiän Superpesisjoukkue on tehnyt 1+1-vuotiset sopimukset Camilla ja Charlotta Höglundin kanssa. Siskokset siirtyvät Pohjanmaalle Helsingin Roihuttarista.

Camilla Höglund, 24, on pelannut ennen siirtoaan Virkiään helsinkiläisjoukkueessa kolme Superpesiskautta. Höglund valittiin vuoden tulokkaaksi kaudella 2021 ja hänellä on vyöllään kaksi naisten Itä-Länsi-ottelua.

– Virkiään siirtyminen tässä vaiheessa uraa tuntuu oikealta ja tarpeelliselta. Heti neuvottelujen alkuvaiheessa tuli olo, että omat ja seurat tavoitteet ovat samanlaisia. Päätös oli lopulta aika helppo, Camilla Höglund kommentoi.

Charlotta Höglund, 18, on pelannut siskonsa tavoin kolme kautta Superpesistä Roihuttarissa. Kolme kertaa nuorten Itä-Länsi-ottelussa esiintynyt Charlotta palkittiin B-tyttöjen kentän parhaana Sotkamon arvo-ottelussa elokuun alussa.

– Olen erittäin onnellinen tästä sopimuksesta. Virkiä on todella kova ja menestyksekäs joukkue, ja sitä kautta varmasti myös henkilökohtainen mittari siihen, missä oma taso tällä hetkellä on, Charlotta Höglund kertoo.

⚾️Virkiä julkaisee lisää pelaajauutisia sekä pelinjohtajasopimuksen tämän viikon aikana. Pysykää kuulolla😉

Ota yhteyttä!