Virkiä-Pesis faniklubi

Faniklubin jäsenenä pääset osaksi Virkiä-Pesis perhettä!

Mikä faniklubi on?

Faniklubi on oiva mahdollisuus päästä mukaan seuraamaan toimintaamme vielä enemmän ja tiiviimmin. Faniklubin jäsenenä saat uutiskirjeitä, jotka sisältävät mm. jäsenetuja, tuoreita uutisia, muistelua historiasta sekä ainutlaatuisia haastatteluja, joita et pysty lukemaan muualta! Faniklubin jäsenhinta on 10 euroa / vuosi.

Pysy kartalla siitä, mitä tapahtuu!

Kuukausittaiset jäsenkirjeet takaavat sinulle sähköpostitse ajantasaisen tiedon tulevista tapahtumista ja tiedotteista. Faniklubin jäsenenä et jää mistään paitsi!

Mainiot jäsenedut kaikille jäsenille

Virkiä-Pesiksen yhteistyökumppanit voivat kauden aikana tarjota faniklubin jäsenille etuja, joita et muualta saa. Näistä tiedotamme kotisivuilla, kuukausittaisissa jäsenkirjeissä ja myös eri sosiaalisen median kanavissa. Myös naisten superpesisotteluissa on vaihtuvia tarjouksia jäsenille. Jäsenedut saat näyttämällä Virkiä-Pesiksen faniklubikorttia ostotilanteessa.

 

Miten pääsen jäseneksi?

Faniklubin jäseneksi voit liittyä helposti tältä sivulta löytyvällä liittymislomakkeella. Liittymisen jälkeen saat muutaman päivän sisällä sähköpostiisi vahvistuksen jäsenyydestä ja tervetulokirjeen. Voit perua jäsenyytesi milloin tahansa sähköpostitse virkiapesis@gmail.com tai etusivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta.

three men laughing while looking in the laptop inside room

Liity Virkiä-Pesiksen faniklubiin!